Hé, jij daar! Ben je enthousiast en hou je van muziek?

plaatjes/slagwerk 1_1674766765.jpg

De slagwerkgroep van Eindhovens Muziekcollectief is op zoek naar jou!

De slagwerkgroep bestaat op dit moment uit 11 leden van verschillende leeftijden, met muzikanten op diverse trommels en andere percussie-instrumenten en op melodisch slagwerk (xylofoon, marimba en vibrafoon).

De slagwerkgroep wil graag doorgroeien in bezetting en in kwaliteit, waarbij de balans tussen de muzikale ambities en de onderlinge sfeer zeker niet uit het oog wordt verloren.

We zoeken versterking voor onze melodische slagwerksectie. Lijkt het je wat en heb je lessen of opfrislessen nodig, dan kunnen die worden gevolgd in ons eigen repetitielokaal. Ervaring is niet nodig, je krijgt een opleiding van een vakdocent bij onze slagwerkgroep.

Wil je eerst eens komen kijken? Kom dan langs tijdens onze repetitie op maandagavond vanaf 19.00 uur. Je vindt ons in de voormalige kantine van Voetbalvereniging Nieuw Woensel, gelegen aan de Anconalaan 7 te Eindhoven.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, eventueel voor een proefperiode, dan kun je contact opnemen door een mail te sturen naar secretaris@eindhovensmuziekcollectief.nl of bel naar Arjan de Groof, telefoon 06 – 14625681.