header
header

Wij dagen onze leden uit…

Maak iemand blij met jouw muziekinstrument. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het spelen van een stukje voor de buurvrouw van een paar huizen verderop die de deur niet uit kan (natuurlijk wel op veilige afstand!) of het geven van een mini-lesje aan je broertje of zusje. Of maak een filmpje voor je opa en oma zodat ze je toch kunnen horen spelen.

Maak een foto of een filmpje van jouw actie en stuur deze naar uitdaging@eindhovensmuziekcollectief.nl. Let op: filmpjes kunnen nogal groot worden, deze kun je beter via een online platform zoals WeTransfer delen of op YouTube zetten en een link opsturen.

Geef bij het opsturen van je foto of filmpje aan of dit gedeeld mag worden op onze webpagina en/of sociale media.

Maar hier staat ook iets tegenover…

Voor elke activiteit scoor je een muziekpunt. Deze punten kun je opsparen en inwisselen tegen een leuke prijs. Al vanaf 1 muziekpunt heb je een beloning verdiend. Maar als je meer activiteiten aanmeldt, scoor je natuurlijk ook meer punten. Voor elke 5 activiteiten die op deze manier aanmeldt, krijg je een tegoedbon voor een prijs. Welke prijzen we gaan uitdelen, houden we nog even geheim.

Aan het einde van de actie – dat wil zeggen als we weer kunnen beginnen met repeteren – dan worden de prijzen uitgereikt. Ook is er dan een prijs voor de meest originele inzending.

Doe mee… en maak iemand blij met jouw muziek!