Jubileumconcert 26 oktober

Dit jaar vieren we ons 100-jarig jubileum Gedurende het lopende jaar hebben we al op een aantal momenten stilgestaan bij dit heuglijke feit.

In maart hebben we samen met zo’n 50 oud-leden van onze vereniging opgetreden tijdens het zeer geslaagde reünistenconcert. Speciaal voor de jeugd hebben we in mei een kindermiddag georganiseerd voor de leden van de Blazersklas en overige onderbouwleerlingen van basisschool de BoschAkker. En ten slotte - nog vers in ons geheugen – hebben we in september een muzikale middag mogen verzorgen in de Van Doornekiosk in Eindhoven.

Het aanstaande jubileumconcert op 26 oktober moet echter het hoogtepunt worden van dit bijzondere jaar. Het thema van dit optreden is: “Van Klankrijk Verleden naar Toekomstmuziek”.

In het eerste deel van dit concert gaan we terug in de tijd. Diverse voormalige dirigenten en slagwerkinstructeurs nemen nog één keer plaats op de bok. Na de pauze richten we ons vervolgens op de toekomst. Er is een rol weggelegd voor onze jeugdige leden. Er zal een muziekstuk in première gaan van een nieuwe, jonge componist. En uiteraard spelen de slagwerkgroep en het orkest de sterren van de hemel.

We hopen jullie te mogen begroeten tijdens deze, voor ons, zeer speciale avond.

Datum: 26 oktober 2019
Locatie: Aula van het Augustinianum, Dirk Boutslaan 25, 5613 LH Eindhoven
Aanvang: 20.00 uur

Kaarten kosten EUR 10,- per stuk en kunnen worden besteld door het sturen van een mail met je naam en het aantal kaarten dat je wilt bestellen naar kaarten@eindhovensmuziekcollectief.nl

Je ontvangt dan een bericht met instructies voor de betaling. Na ontvangst van de betaling zullen de kaarten eveneens per mail naar je toe gestuurd worden.

Informatie is ook te vinden op onze facebookpagina’s: www.facebook.com/eindhovensmuziekcollectief/ en www.facebook.com/groups/553786828368912/

Tot ziens op zaterdag 26 oktober!